Perfect Body 2021/1 - Pazsák Zsanett

Pazsák Zsanett a Kriko Kupa 9.0 Model Physique -170 cm bajnok és Model Physique abszolút bajnok versenyzőjével készült a 2021-es év első Perfect Body anyagunk.

A korábban táncos és kajakozó szépségre Nagy Ricsi figyelt fel az edzőteremben és javasolta számára a versenyzést és segítette a felkészülését az első versenyévadára és Lengyel Vivien, szövetségünk korábbi Model Physique világbajnoka oktatta a színpadi megjelenés minden trükkjére, aki 2020-tól a felkészülését már átfogóan segíti.

Zsani utazás és rendezvényszervezés szakon tanult, illetve fitness instruktor képzést végzett és jelenleg személyi edzőként dolgozik. Szerencsés helyzetben van, hiszen párja, családja és barátai egyaránt segítik versenyzői álmai elérésében és a versenyein is szurkolnak a sikeréért.

Aki többet szeretne tudni róla, olvassa el az alábbi interjút!

A teljes cikk a Letölthető dokumentum" gombra kattintva olvasható!

Letölthető Dokumentum
PERFECT BODY 2020/18- OKOS LEVENTE

Okos Leventével, a Kriko Kupa 8.0 Bodybuilding Handicap-es bajnokával készült interjúból megtudhatjátok, hogy az ő igazi „hátránya” nem a színpadon észrevehető vaksága, hanem a cukorbetegsége, amely nagyon sok egyéb szövődményes betegséget és bizony a vakságát is okozta.

A Royal Fitness-ben az egyik edzése során ajánlotta számára Rottenhoffer Attila edző a testépítésben akkor indult sérült kategóriás versenyzést, amelybe 2017. őszén vágott bele. Tavaly ősszel a PCA-n és 2 WBPF világszövetségi versenyen, a Kriko Kupa 8,0-án és az Ausztria Kupán indult. Még benne a cél, hogy egy világbajnokságon megmérettesse magát. Emellett van egy másik nagy célja is: Súlylökésben már nyert Magyar Bajnokságot és Kanyó Zsolt kerekesszékes paralimpikon szerint a 2024-es olimpián is ott lehet.

 

Aki többet szeretne tudni róla, olvassa el az alábbi interjút!

A teljes cikk a "Letölthető dokumentum" gombra kattintva olvasható!

Letölthető Dokumentum
Perfect Body 2020/17 - Horváth Claudia

Horváth Claudia a Kriko Kupa 8.0 Lady Model Physique kategóriájának bajnoka volt első évados versenyzőként, ennek apropóján kérdeztük a versenysporttal kapcsolatos kötődéseiről, élményeiről.

Tudtátok, hogy 22 éves kora óta vágyott arra, amit tavaly ősszel, az első versenyévadában végre el is ért? És azt tudtátok, hogy ehhez a WBPF Athletic Physique világbajnoka, Csörgő Adrienn és párja, Lantos Gábor segítették hozzá? És azt is tudtátok, hogy testvérével, Horváth Dániellel együtt vágtak bele a versenyzésbe?

Claudiát egy ideig hiányolni kényszerülünk a versenyszínpadon, ugyanis párjával baba projectbe kezdenek, de aztán immár fitt anyukaként szeretne még versenyezni. Várjuk vissza, hogy újra bebizonyítsa: Az álmok valóra válnak!

 

Aki többet szeretne tudni róla, olvassa el az alábbi interjút!

A teljes cikk a "Letölthető dokumentum" gombra kattintva olvasható!

Letölthető Dokumentum
Perfect Body 2020/16 - Fruzsa Róbert

Fruzsa Róbert 5 éve robbant be a testépítés és fitnesz világába már akkor is Master kategóriában. Egy bölcs Buddha nyugalmával és remek humorérzékével vegyíti az edzés iránti szenvedélyét és a korlátot, hogy porckorongsérv miatt a Sport Physique / Men’s Physique kategóriából nem tudott tovább fejlődni, hiszen idézve őt: „Vannak korlátok, de szeretek edzeni, fejlődni. Én nem tudok tinglitanglizva edzeni. Tudom, hogy túl sok vagyok, de szeretem magam kimaxolni.”

Versenyzői pályafutását az IFBB-nél kezdte, majd 2018-tól szövetség- és edző váltással a felkészülését a Pro kártyás testépítő Kökény Béla felügyeli, aki mellett kimaxolta magából a lehető legjobb formát több szövetség versenyein is.

Tudtátok, hogy a kívül rom száraz fizikum belül vajszívet takar? Robi a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezései mellé állt, és amikor ideje engedi, ezt a munkát örömmel végzi!

 

Aki többet szeretne tudni róla, olvassa el az alábbi interjút!

A teljes cikk a "Letölthető dokumentum" gombra kattintva olvasható!

Letölthető Dokumentum