HBPF AW OF FIRST CLASS - NPK BEEF

Mind a versenyzők, mind a HBPF AW of first class látogatók számára van egy ínycsiklandó hírünk! A bajnokság alatt a minőségi ellátást NPK Charolais Farm fogja biztosítani!
Ha bárkinek is be kell őket mutatni, hát akkor tegyük meg azt a bemutatkozó szavaikkal:
"Az utóbbi időszakban egyre fajsúlyosabbá vált értékrendünkben az egészséges táplálkozás szerepe, így megfogalmazódott bennünk annak igénye, hogy az organikus körülmények között felnevelt marhák húsát – figyelembe véve a gasztronómiai, élvezeti szempontokat is – érlelt marhahús formájában tegyük elérhetővé az érdeklődők számára hazánkban. 2014-től az NPK Charolais Farm, NPK Beef márkanév alatt indította el a fentiek szerinti alapelvek mentén és az „Eat Better Beef” küldetéstudattal saját feldolgozó üzemét"
A legfinomabb falatokkal készülve települnek ki a rendezvényre, mindenkinek módjában áll majd válogatni a mennyei repertoárból.
Ha rákaptok az isteni ízekre, a minőségi alapanyagokat (hamburgerhúsok, a steakek, a BBQ termékek, sonka, szalámi, virsli, parizer, májas, marhazsír, marhatepertő, stb..) online is megrendelhetitek! (https://npkbeef.com/)