13. WBPF VILÁGBAJNOKSÁG

Megérkezett a 13. WBPF Világbajnoksággal kapcsolatos részletes versenykiírás, amely már fel is került a weboldalunkra:
(Klikk az alábbi szövegre, hogy a teljes, részletes versenykiírást láthassátok: Az esemény részleteit ide kattintva nézheti meg!)
Ebben megtaláljátok a részvételi díj árát, amely tartalmaz 6 éjszaka szállást (2 ágyas szobákon osztozva), napi 3 ellátást, valamint a transzfereket és a versenyregisztrációs díjakat.
Fontos! Aki készül erre a rangos megmérettetésre december 6-12. között Phuketen, Thaiföldön, az minél hamarabb gondoskodjon a repülőjegyéről, mert bizony ez az időszak a szervező országban kiemelt turista szezon és a repülőjegy árak gyorsan fogynak, illetve sebesen emelkednek ezzel együtt!
Amennyiben szeretnétek a repülőjegy vásárlásban segítségünket kérni és a csapattal kiutazni, jelezzétek üzenetben (akár a social media felületeinken, akár az info@hbpf.hu e-mail címen)!
Még fontosabb!! A thai kormány lazított a beutazási feltételeken, elég az érkezés előtt 3 napon belüli negatív PCR teszt a beutazáshoz!
Csak egy tipp: Ha már kiutaztok, ünnepeljétek meg az ott elért eredményeket és egy kis hosszabbítással és élvezzétek tovább a meleget és a tengerpartot a magyar zimankó helyett!