HBPF-INBA-WABBA KÖZÖSEN A HAZAI TESTÉPÍTŐ ÉS FITNESZ SPORTÁGÉRT!

Kedves Versenyzők!


Augusztus 3-án egy rövid videóban már közzétettük, hogy a HBPF-INBA-WABBA hazai vezetői, mint a világszövetségeik magyarországi képviselői a Ti érdekeiteket szem előtt tartva összefogtak, és egy páratlan kezdeményezést indítottak el. Ahogy akkor ígértük, most az alábbiakban megosztjuk veletek ennek pontos részleteit.


Mit nyerhető azzal, ha ezen három szervezet által megrendezett versenyeken (2022.10.08. WABBA Herkules Olympia, 2022.10.15. HBPF International Perfectbody Classic, 2022.10.22. INBA Elit Tour) indulsz?


- Biztos lehetsz abban, hogy szakértő bírói kar előtt fogod megméretni magadat, olyan bírók előtt, akik ismerik a saját szövetségeik szabályrendszerét, és elfogulatlanul fogják értékelni, az aznapi fizikumodat.

- Remek színvonalú, jól szervezett versenyeken vehetsz részt az ország szívében, Budapesten.

- Ha a három esemény közül legalább kettőn részt veszel, akkor meghívunk egy gálavacsorára november 4-ére, ahol ünnepélyes keretek közt találkozhatsz valamennyi szervezet elnökével, akik….

- A választott versenyed után, amelyiken elindultál eseményenként 5.000 Ft-ot visszafizetnek készpénzben (2 versenynél 10.000 Ft-ot, 3 verseny esetében ez 15.000 Ft.- ot jelent) és további értékes elismerő ajándékokkal kedveskednek neked.


Bízunk benne, hogy érzitek, nálunk nem az az üzletpolitika, hogy szinte megfizethetetlen áron minél többen jöjjenek el a versenyeinkre, és ezért cserébe nem adunk semmit, csak álmokat. Sokkal inkább szeretnénk elismerésünket és hálánkat kifejezni ezekkel a gesztusokkal felétek, hogy megtiszteltek bennünket a jelenlétekkel.


FONTOS: az INBA Hungary naturál szövetség versenyein azok a versenyzők indulhatnak, akik elfogadják a szövetségnél történő indulás feltételeit!