KID FITNESS INFORMÁCIÓK

Kid Fitness versenyzők, felkészítők, egyesületi vezetők, szülők ez a poszt most hozzátok szól!
A tavasszal elindult Kid Fitness szakág iránti érdeklődés egyre nagyobb méreteket ölt (köszönhetően a tavasszal versenyzettek pozitív visszajelzéseinek, valamint a Kid Fitness workshopon és bírói képzésen megjelentek kedvező fogadtatásának a HBPF-INBA közös programja iránt), egyre több kéréssel, amelyekre a válaszokat nyilvánosan meg is osztjuk, választ adva sok fel nem tett kérdésre.

1. Kell-e egyesületi tagság, leigazolás?
Mi sem az egyesületeket, sem a gyerek fitnesz versenyzőket nem kötjük magunkhoz. A szabad versenyzésben hiszünk. Akik a HBPF-INBA Kid Fitness versenyein szeretnének indulni, azoknak mindössze rendezni kell a gyerekenkénti 5.000 Ft-os éves tagságot és a versenyenkénti 5.000 Ft-os versenyregisztrációs díjat.

2. A szabályzatban 90 másodperces gyakorlat bemutatását írjuk elő, de több egyesületnél eltérő az összeállított gyakorlat. Ez kizáró ok?
Nem, nem kizáró ok! A 2022-es év számunkra is a bemutatkozásról szól, így ebben az átmeneti időszakban a szabályzatban szereplő és attól elérő hosszúságú gyakorlatok is bemutatásra kerülhetnek, azért lepontozás nem jár. A 2023-as évtől azonban a 90 másodperces gyakorlat az elvárt!

3. Milyen feltételeket és nyereményeket biztosítunk a Kid Fitness versenyzőknek?
Alapvető színpadméretként a 10 x 7 m az előírás, a versenyhelyszínek adta lehetőségek mellett ez nagyobb is lehet. Az indulóknak bemelegítési / színpad bejárási lehetőséget biztosítunk a helyszíntől függően.
A kategóriánkénti első 3 helyezett érmet, serleget és oklevelet nyer, emellett minden induló ajándékcsomagot kap. Minden HBPF versenyen egyedi versenypólót is kapnak az indulók. Minden versenyzőről 1 ingyenes fotót biztosítunk emlékként, legyen az akár színpadi, akár stúdió fotó.
Lehetőség nyílik profi versenysminket és frizurát kérni a versenyzőknek, ebben partnerünk a Pro Tan Hungary beauty csapata. Ezt az igényt kérjük e-mailben jelezzétek!

4. Hogyan lehet jelentkezni?
A www.hbpf.hu weboldalon a Versenyek menüpontban a Kriko Kupa 1.1 és a Perfectbody Classic képekre kattintva a felnőtt versenyek alatti szövegrészben megjelenő linkekre kattintva lehet letölteni a Kid Fitness versenyplakátokat és a jelentkezési lapokat. Utóbbit a kért adatokkal kitöltve az info@hbpf.hu e-mail címre visszaküldve lehet jelentkezni a megadott határidőkig. Ennek alapján a megadott adatokra kiállítjuk a számlát, amelyet átutalással kérünk kiegyenlíteni.