BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Kedves HBPF / WBPF Versenyzők! 

Hosszú évet tudhatunk magunk mögött, sok-sok új kihívással, élménnyel és tapasztalattal. A covid-évek után idén először volt alkalmunk ismét tavaszi versenyeket rendezni, bepótolva az elmúlt évek kihagyását, rögtön 2 bajnokságot is és ugyanennyit az őszi versenyszezonban.

Ebben az évben több területen is igyekeztünk minél több lehetőséget adni a magyar testépítő és fitnesz versenysport új tehetségeinek, valamint tapasztalt versenyzői gárdájának arra, hogy a HBPF Magyarország támogatásával minél eredményesebb évet tudhassanak maguk mögött. 

Év elején a TEAM HBPF szponzorációs program keretében 15 kiváló sportolót segítettünk hozzá a sikeres bemutatkozáshoz a versenyszínpadon, valamint a korábbiaknál is eredményesebb idei szerepléshez - nem csak pénzügyi támogatással, de kiváló szakmai felkészítéssel is. 

Az idei 4 HBPF versennyel (április 30. Pécs - HBPF AW of first class, május 28. Tatabánya - Turul Classic, október 1. Hódmezővásárhely - Kriko Kupa 1.1, október 15. Budapest - Perfectbody Classic) az egyik legtöbb versenyt szervező hazai sportszövetséggé léptünk elő, amelyeken a kategória bajnokok készpénz díjazással és értékes tárgynyereményekkel gazdagodhattak, évadzáró versenyünkkel pedig a legnagyobb pénzdíjazású hazai bajnokságot szerveztük meg, s ezt a hagyományt jövőre is folytatni szándékozunk. 

Kiváló sportolóinknak köszönhetően eredményesen szerepeltünk a nemzetközi WBPF versenyeken is! 

Példát mutattunk annak kapcsán, hogy igenis létezik önzetlen, sporttársi együttműködés és az INBA Hungary, valamint WABBA Hungary testépítő és fitnesz szövetségekkel együtt gyümölcsöző összefogással dolgoztunk együtt a sportágért és annak versenyzőiért. 

Köszönjük nektek, hogy bizalmat szavaztatok szövetségünknek és szívből reméljük, hogy a jövőben még több kiváló sportolónak teremthetjük meg az eredményes felkészülés és pártatlan versenyzés lehetőségét! 

Most következzen a jól megérdemelt pihenés, az ünnepi hangulat felhőtlen élvezete, melyet kövessen sikeres, élményekben és eredményekben gazdag újabb év! 

Áldott Karácsonyi Ünnepeket és sikeres, boldog, sportos Új Évet kívánunk!