12. WBPF EURÓPA-BAJNOKSÁG VERSENYKATEGÓRIÁK

Jó hír a 12. WBPF Európa-bajnokság iránt érdeklődőknek!

Az utolsó simításokat végezzük a részletes versenykiíráson. Addig is, amíg minden apró részlet a helyére kerül, szeretnénk veletek megosztani a tervezett versenykategóriákat, hiszen ez a legfontosabb tudnivaló minden versenyző számára!

Összesen 36 (!) kategóriát tervezünk elindítani az EB versenynapján, május 20-án, szombaton. Reményeink szerint hosszú (sok versenyzőt várunk), de pörgős versenynap lesz az UP Rendezvénytér színvonalas létesítményében.

Igen, jól látjátok! A kategóriák legjobbjai a trófeák mellett készpénz díjazásban is részesülnek!

A HBPF Magyarország vezetősége úgy döntött, hogy versenyzőbarát szövetségként ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem szervez külön kvalifikációs versenyt az EB indulás követelményeként, hanem MINDEN sportolónknak lehetővé tesszük az indulást a rangos kontinens versenyen!

Álmotok megmérettetni magatokat egy színvonalas rendezésű Európa-bajnokságon? A tőletek telhető legnagyobb elszántsággal, kitartással készültök a tavaszi versenyszezonra? Mi lehetővé tesszük számotokra, hogy életetek egyik legjobb versenyén élhessétek át azt az örömöt, hogy értetek szóljon a magyar himnusz, szeretteitek szurkolásával kísérve!

További részletek hamarosan és folyamatosan!