KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen szövetségünket több a testépítés és fitnesz világában tevékenykedő cég nagyrészt a megalakulása óta támogatja. Ebben a posztban nekik szeretnénk megköszönni azt az önzetlen segítőkészséget és szponzorációt, amellyel versenyzőink számára nyújtanak a versenyzés napján és azon is túl segítséget: 

- AMINO VIBE: energia ital, amely ízvilágában egyedi és hatását tekintve pedig rendkívüli erővel bír. A HBPF szövetség valamennyi versenyének hivatalos támogatója.

- DRACONIC TECHNOLOGY: a bajnokságaink táplálék-kiegészítő szponzora. Minden kategória TOP3 helyezettjének és az abszolút bajnokoknak biztosítottak ajándékcsomagot prémium kategóriás termékeikből. 

- FITRADE: fantasztikus ízű, cukormentes fitness italokkal támogatják a versenyzőket minden HBPF versenyen.

v  - NANO SUPPS: egészséges finomságokkal és snack-ekkel várják a látogatókat. Az ingyenes kóstolók mellett szuper kedvezményekkel szerezhetőek be a rendezvény alatt finomságaik széles palettán.


-  - NPK: Az egészséges táplálkozás jegyében biztosítják a látogatók számára az organikus körülmények között felnevelt marhák húsából készült minőségi hamburgereket.


v  - SHOWTIME STUDIÓ: A Női Model Physique kategória bajnokoknak 10.000 Ft-os Kadupul bikini bérlésre felhasználható vouchert ajánlottak fel, valamint a Model Physique abszolút bajnoknak bikinit, cipőt és ékszereket a 2023-as évre. 


- STEELFIT: minden indulónak a versenyfelkészüléshez hasznos termékmintákat biztosítottak.