Kriko Kupa 8.0

Kedves Versenyzők!

A 2019.október 27-i Kriko Kupa 8.0 verseny nevezési szakasza lezárult.  A Kriko Kupák történetében az idei évben a legmagasabb az indulók száma. Nagyon boldogok és hálásak vagyunk nektek, hogy részvételetekkel megtiszteltek bennünket. Cserébe mi azt ígérjük nektek, hogy minden idők legjobb és legszínvonalasabb versenyén fogtok színpadon állni.  

A továbbiakban itt a hírekben, és https://www.facebook.com/hbpf.magyarorszag/ oldalon találtok majd információkat a versenyről. 

Akik a hétvége folyamán regisztráltak, nekik szeretnénk üzenni, hogy a nevezési díjakat ma 16:00 óráig tudjuk fogadni. Ezt követően a ki nem egyenlített nevezések automatikusan törlődnek a rendszerből. Azon nevezőknek akiknek a fenti határidő lejárata után érkezik meg a befizetésük, az összeget visszautaljuk. A helyszínen nincs mód semmi féle módosításra, esetleges pót befizetésre, tehát kérnénk szépen, aki nem kap ma tőlünk az esti órákban egy versenyen való indulásra jogosító emailt, vagy nem tagja a versenyzői csoportnak a facebookon, azt kérem ne induljon el a versenyre, mert nem fog tudni versenyzőként bejutni.

Az átutalásokat a  BODYFITNESS HUNGARY Kft. 10400023-50526690-89571016 számú számlájára tudjátok teljesíteni.