Team HBPF - A HBPF Magyarország első szponzorált csapata


2019. február 1-én, Vladár Tamás, akkori alelnök kezdeményezésére, a WBPF Hungary vezetősége meghirdetett egy szponzorációs pályázatot 6 fő részére, aminek értelmében a kiválasztott 6 atléta egyenként 500.000 Ft értékű támogatásban részesül, a 11. WBPF Világbajnokságra való kijutás érdekében.


A szponzoráció keretében a Szövetség átvállalta az induló versenyzőktől a repülőjegy, a transzferek, a nevezési díjak/startcsomag, valamint a szállás költségeit.


2019. júniusában a WBPF Hungary teljes vezetősége lemondott, így a válogatott csapat koordinálását az akkor elnökké kinevezett Vladár Tamás és az új Szövetségi Főtitkár, a Világszövetség új Női Szakág-vezetője, Gál Csilla vette át.


Az új vezetőség égisze alatt a Szövetség arculat-váltáson esett át, így lett a WBPF Hungary Szövetségből a HBPF Magyarország Szövetség.


A most már HBPF Magyarország néven ismert Szövetség első támogatott csapatának 6 kiválasztott atlétája név szerint:

  1. ·       Buttás Viktória – Athletic Physique versenyző
  2. ·       Kátai Luca – Junior Model Physique versenyző
  3. ·       Márkus Konstancia – Sport Physique versenyző
  4. ·       Nagy Ágnes – Sport Physique versenyző
  5. ·      Neufeld Viktória – Junior Fitness physique versenyző
  6. ·       Szeiffert-Tézsla Ágnes – Athletic Physique versenyző

  Ők a Team HBPF!


A HBPF Magyarország csapata az egység jegyében egy teljes, 6 darabból álló csapat ruházatban is részesül, amelyet a GCS (Gracious) Design Studio tervei alapján a Keo Sportruházat gyártott.


Ezen kívül a lányok teljes körű média-támogatásban is részesülnek a közösségi médiában, valamint Gál Csilla főtitkár jóvoltálból minden segítséget megkapnak a pózolás, színpadi mozgás terén, hogy színpadi jelenlétükkel is kitűnjenek a tömegből.

A Világbajnokságra a szponzorált csapat mellett további indulók is jelezték a részvételi szándékukat. Büszkén utazik e népes csapattal az elnök, a főtitkár és más fontos kísérők is segítik, az utazás és a verseny során a magyar delegációt.


A HBPF Magyarország Szövetség bizakodva tekint a jövőbe és a válogatott csapat tagjaira, hogy aranyesővel térnek majd haza a Világbajnokságról.


Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, hogy jövőre is pályázhatók lesznek a 2020-as Team HBPF válogatott csapatának helyei!


Ennek részleteit hamarosan közzé fogjuk tenni.