HBPF / WBPF TAGSÁG VÁSÁRLÁS MENETE

Kedves Versenyző! 


A 2021. évi HBPF / WBPF tagság és versenyengedély kiváltása kapcsán kérjük, kövesd az alábbi lépéseket:


1. Lépés: A kérelmezőnek először be kell küldenie a 2021. évi versenyengedély kérő lapot! A kérelem letölthető a www.hbpf.hu oldal Versenyszabályzat menüpontból, ahol a versenykategória etalon fotók és elvárások is megtalálhatóak. 


2. Lépés: A kérelmet a kért adatokkal hiánytalanul, nyomtatott nagy betűkkel kitöltve, aláírva és arcképes fotóval az arra kijelölt helyen ellátva (csatolt fotó nem felel meg, a kérelmezőnek az adatlapra kell applikálnia a fotót) el kell küldeni az info@hbpf.hu e-mail címre.

Kérjük, ügyelj rá, hogy az alsó iktatási rész hiánytalanul jelenjen meg a beküldött űrlapon.


Benyújtott HBPF / WBPF tagság és versenyengedély kérelmeddel kapcsolatban az alábbi kiemelt hibákat szeretnénk jelezni, melyek előfordulása esetén nem tudjuk befogadni a kérelmed: 

- Nincs az űrlapra feltéve a kért arckép. (Csatolt fotókat nem áll módunkban elfogadni, amelyet nekünk kellene felszerkeszteni a kérelemre.) 

- Nincs aláhúzva a versenykategória, amelyhez a versenyengedély kérelmed benyújtod. 

- Nemednek és / vagy alkatodnak nem megfelelő kategóriát jelöltél meg. (Kérjük, tanulmányozd a www.hbpf.hu oldalon a Versenyszabályzat menüpontban a kategória etalonok fotóit és a szabályzatokat.) 

- Nem jelöltél be egyesületet vagy klubot. Amennyiben nem tartozol ezekhez, „egyéni induló” kerüljön feltüntetésre.

- Nem jelölted be, hol kívánsz edzeni. A feltüntetett helyszínek közül a megfelelő aláhúzandó. 

- A választott kategóriádnak nem felel meg a magasságodhoz elvárt maximális versenysúly. (Férfi Sport Physique és Athletic Physique kategóriák!)

- Az alsó iktató rész részlegesen vagy teljesen levágásra került. Amennyiben az nem látható teljes egészében, nem tudjuk befogadni a kérelmet. 

- Amennyiben nem scannelt az űrlap, hanem fotózott, tartsd szem előtt, hogy ez egy hivatalos dokumentum. A fotó legyen scannelt hatású: világos, felülről fotózott, a szöveg és az oldalak párhuzamosak, a kép legyen körbevágva, az kizárólag a dokumentumot tartalmazza, az esetleges egyéb hátteret ne! 


Megfelelően kitöltött kérelem esetén a feldolgozást követően küldjük a tagság vásárláshoz szükséges egyszer felhasználható kódot, amellyel folytathatod a regisztrációs folyamatot a 3. lépéssel.


3. Lépés: 

a/ Ha nem rendelkezel felhasználói fiókkal: A www.hbpf.hu weboldalon a Tagság vásárlás / Bejelentkezés menüpontban válaszd a Felhasználói fiók létrehozása gombot, megadva a kérelmen szereplő teljes neved, azt az e-mail címet, amelyről a kérelmed elküldted, az általad kiválasztott jelszavad, fogadd el az adatvédelmi irányelveket és hozd létre a fiókodat. Ezt követően meg tudod vásárolni az éves HBPF / WBPF tagságod.


b/ Ha már rendelkezel felhasználói fiókkal: A Tagság vásárlás / Bejelentkezés menüpontban jelentkezz be. Ezt követően a kapott egyedi felhasználói kódod megadásával meg tudod vásárolni az éves HBPF / WBPF tagságod.

A tagsági díj beérkezését követően 2 munkanapon belül megkapod a HBPF tagsági kártyát, az iktatott versenyengedély kérelmet, valamint a HBPF elnöki és a nemzetközi WBPF elnöki versenyengedélyt.


FONTOS INFORMÁCIÓK: 

- A felhasználói fiók létrehozásakor a felhasználó nevének és e-mail címének tökéletesen meg kell egyezniük a versenyengedély kérelemben kitöltött adatokkal és a versenyengedélyt továbbító e-mail címmel! Eltérés esetén a rendszerünk nem tudja összekapcsolni a kérelmező adatait! 

- Kérjük figyelmesen kitölteni a megadott adatokat! Hibás e-mail cím esetén az automatikus rendszer üzenetek a felhasználói fiók létrehozásáról és a tagsági díj összegéről kiállított számlával nem érkeznek meg részedre!