HBPF MAGYARORSZÁG 12. WBPF VB SZPONZORÁCIÓS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A HBPF Magyarország az alábbi feltételekkel és előírásokkal szponzorációs pályázatot hirdet versenyzői számára:

Szponzoráció tartalma:

5 versenyző részére a 2021. október 1-7. között Tashkentben (Üzbegisztán) megrendezésre kerülő 12. WBPF Világbajnokságra történő regisztrációs csomag díjának átvállalása 250.000 Ft / fő értékig (szállás, napi 3 étkezés, transzferek és nevezési díj). Az összeg készpénzre nem váltható, kizárólag a regisztrációs csomag díjának fedezésére szolgál 250.000 Ft / fő értékben.

 Szponzoráció feltétele:

- A versenyzőnek éves tagsággal kell rendelkeznie, amelyet a hbpf.hu weboldalon igényelhet az éves tagsági díj befizetésével.

- A versenyzőnek rendelkeznie kell versenyzői múlttal, valamint hazai és/vagy nemzetközi versenyeken szerzett arany-, ezüst-, bronzérmes helyezéssel.

Pályázati anyag beküldése a lentiekben jelzett határidőig, amely tartalmazza: Fényképes bemutatkozás a pályázó adataival, elérhetőségeivel, a sporteredmények bemutatásával, motivációs szöveggel.

- A szponzorációról az elbírálást követően a HBPF Magyarország szerződést köt a támogatást nyert versenyzőkkel, amelyben azok vállalják, hogy legjobb versenyformájukban részt vesznek a 12. WBPF Világbajnokságon.

- A szponzorációra kizárólag azok az amatőr versenyzők pályázhatnak, akik a 2021-es versenyévben nem kívánnak profi státuszért indulni bármely más testépítő és fitnesz szövetség versenyein! 

 Jelentkezés: Az info@hbpf.hu e-mail címre eljuttatott levélben.

 Jelentkezési határidő: 2021. június 28. hétfő 17:00 óra

Elbírálások határideje: 2021. július 5. hétfő

 Szerződéskötés: 2021. július 12-ig

A pályázatot beküldőket írásban értesítjük az elbírálás eredményéről. 


Felhívjuk a versenyzők és kísérőik figyelmét arra, hogy aki szeretne kiutazni a 12. WBPF Világbajnokságra MIELŐBB jelezze részvételi szándékát!

Bár vízumügyintézés magyar állampolgárok számára nincs, az országba meghívólevéllel és a meghívó fél által küldött dokumentumokkal lehet belépni, amelyhez a HBPF Magyarországon keresztül lehet hozzájutni! 

A szervezők számára július 15-ig kell jeleznünk a 12. WBPF Világbajnokságon részt venni szándékozók névsorát!