PERFECTBODY CLASSIC PÉNZDÍJAZÁS

Kedves HBPF sportolók! 

Végre egy versenyév, amelynek ismét némi optimizmussal indulhatunk neki, hogy meg tudjuk valósítani azt a régóta tervezett szándékunkat, hogy a szövetségünk mellett elkötelezett amatőr sportolóknak egy igazán profi versenyrendszert tudjunk felállítani, amelyben öröm versenyezni és számtalan elismerésben részesülhetnek megbecsült sportolókként. 

A HBPF 2022-es versenysorozatának első versenye a HBPF AW OF FIRST CLASS verseny lesz Pécsett, április 30-án egy fantasztikus, modern és kiemelkedően versenyzőbarát környezetben, az Expo Center épületében. 
Elsőként itt élvezhetik a HBPF forradalmian új versenyrendszerének első lépését, miszerint a HBPF versenyeken minden versenykategória 1., 2. és 3. helyezettjei pénz díjazásban részesülnek a megszokott tárgyi ajándékok mellett és ami ennél is fontosabb, a versenyen történő indulással kvalifikálják magukat a sportolók az évadzáró október 15-i PERFECTBODY CLASSIC-ra (Budapest), amelyen kiemelt és Magyarországon egyedülálló készpénz és tárgynyeremény díjazásban részesülhetnek az abszolút bajnoki fordulóig jutó legjobb versenyzők! 

A számok magukért beszélnek, az összegek kiadása garantált! Egyedül azt nem garantáljuk, hogy nem licitálunk magunkra a díjazásokban! További részletek hamarosan! 

Ha jól felkészült versenyzőként szeretnéd TE elvinni a meghirdetett összegek valamelyikét, hát első lépésben regisztrálj a HBPF AW OF FIRST CLASS versenyre, hogy bebiztosítsd a helyed a finálé pénzesőjének lehetséges nyerteseként!