2019. Kriko Kupa 8.0 Magyarország

Kedves Versenyzők!


Itt találtok minden információt, ami a versennyel kapcsolatos. Legfelül olvashatjátok a legfrissebb híreket, de érdemes végig görgetni a lap aljáig, hogy ne maradjatok le semmiről. Ha kérdésetek támad, vagy elakadtok a regisztrációnál kérlek azonnal jelezzétek az info@hbpf.hu email címünkön, hogy mihamarabb tudjunk segíteni.


2019. október 18.

Kedves Kriko Kupa 8.0 verseny indulói!

Hozzátok szeretnénk szólni, a jövőbeni félre értések elkerülése miatt. Ahogy azt már korábban közzétettük, a versenyen való indulás regisztrációja akkor válik véglegessé, amikor a nevezett kategóriák díjai 12.000Ft / kategória, valamint az éves tagsági díj (10.000Ft / év) a Bodyfitness Hungary kft. számláján jóváírásra kerülnek. Aki a nevezését már beküldte de a díjakat nem egyenlítette ki és a mai napon nem kerül jóváírásra az összeg a nevezése alapján annak már hétfő reggel. 15.000Ft-ot kell fizetnie. Ma éjféltől már 15.000Ft.- / kategória díjért lehet csak nevezni. Hiába indul el az utalás ma, ha az csak hétfőn jelenik meg nálunk, akkor az már a 12.000Ft-os áron nem érvényes, és további 3.000Ft-ot kérünk ahhoz, hogy érvényessé váljon a nevezés. Az utolsó pénzügyi tranzakció határideje 2019.október 21. 16:00 óra. 16:00 óra után töröljük azon nevezéseket, amelyek a fenti határidő letelte után kerülnek jóváírásra. A díjakat természetesen visszautaljuk de a versenyző a versenyünkön már nem indulhat. Kérjük figyeljetek oda a fenti időpontokra.

Figyelmeteket köszönjük.
HBPF Magyarország a jövő Szövetsége


2019.október 16.

Kisorsoltuk a 41. hét nyerteseit.

Kovács Dorka nyerte az 5.000Ft.- értékű backstage jegyet, valamint

Kovács Csaba visszanyerte egy kategória nevezési díját 12.000Ft.- értékben.

Ezúton is gratulálunk nekik, és email-en értesítjük őket.

Nyereményeiket a helyszínen vehetik át a regisztrációnál.


2019.október 11.

Kisorsoltuk a 40. hét nyerteseit.

Kovács Lilla nyerte az 5.000Ft.- értékű backstage jegyet, valamint

Vrabély Adél nyerte a facebook-os megosztós játékban az ingyen shakert és az ingyenes belépő jegyet 2.500Ft.- értékben.

Ezúton is gratulálumk nekik, és emil-en értesítjük őket.

Nyereményeiket a helyszínen vehetik át a regisztrációnál.


2019. október 7.

Kedves Férfi testépítésben és Athletic Physique kategórában induló versenyzők.

Azt szeretnénk kérni tőletek, hogy aki nem töltötte fel a regisztrációja során a 60mp hosszú szabad póz zene file-t, az legyen kedves az info@hbpf.hu-ra elküldeni legkésőbb 2019. október 19-ig. A helyszínen nem szeretnénk senkitől átvenni cd-t vagy pendrive-ot. A zene file legyen az induló versenyző nevével elnevezve. 

Köszönjük szépen. 


2019. október 1.

Kedves Indulók!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy a regisztráció alkalmával, ahol azt látjátok, hogy póló méret, ott kérlek állítsátok be azt a méretet amit hordtok. Nagyon sokan nem foglalkoznak vele pedig nekünk ez nagyon fontos, mert előre csomagolt start csomagot fogtok kapni amibe az általatok megjelölt méretű pólót fogjuk beletenni.Kérünk benneteket figyeljetek erre, hogy ne kelljen mindenkit körbe telefonálunk emiatt.

Köszönjük


2019. szeptember 30. 

A 40. héten is folytatódik a nyeremény játék, amelyben a vasárnap este 20.00-ig regisztrálók közül kisorsolunk egy darab ingyenes backstage jegyet és a másik szerencsés nyertes pedig visszanyerheti egy kategóriájának a nevezési díját.

Kezdődjön a játék :)


2019. szeptember 30.

A 39. héten regisztrált versenyzők közül kisorsoltuk a 2 szerencsés nyertest, akik

1. Buza Szilárd, aki visszanyerte egy kategória nevezési díját 12.000 Ft.- értékben

2. Ocsovszkyné Petrov Katalin, aki az ingyenes Backstage jegyet nyerte meg 5.000 Ft.- értékben.

Ezúton is gratulálunk nekik, és email-ben értesíteni fogjuk őket.

Nyereményeiket a helyszínen vehetik át.


2019. szeptember 22.

A mai naptól szeretnénk egy játékra hívni benneteket. 

Holnaptól a hátralévő nevezési időben minden héten kisorsolunk az adott héten nevezők között 1db ingyenes backstage jegyet, továbbá egy szerencsés versenyző a sorsolás után visszanyerheti egy kategóriának a nevezési díját. 

A nyeremény játékban minden hétfő reggel 8:00 és vasárnap este 20:00 óra között regisztráló versenyző vesz részt. A nyertesek nevét itt fogjuk közzétenni és a nyereményét a helyszínen átadni.

Kezdődjön a játék. :)  


2019. szeptember 19.

Néhány fontos információ a versennyel kapcsolatosan.

  1. 2019. szeptember 9.-től 2019. október 19-ig tart a nevezés a 8. Kriko Kupára. Itt szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy helyszíni nevezésre nincs mód. Kizárólag itt az oldalon keresztül történő online nevezés működik. Az éves tagsági díj megfizetése után, (ami 2019-ben 10.000Ft.-,) kategóriánként, 12.000Ft.- ért tudtok nevezni a versenyre. A nevezés feltétele az éves tagsági díj megfizetése és a regisztrációs adatlap hiánytalan kitöltése, valamint a díjak megfizetése.

  2. A díjakat a Bodyfitness Hungary Kft. számlájára (10400023-50526690-89571016) tudjátok átutalni, vagy a SymplePay rendszerén keresztül bankkártyával online kifizetni. Nemzetközi utalás esetén IBAN: HU-03 10400023-50526690-89571016 SWIFT: OKHBHUHB
  3. Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a regisztráció csak a hozzánk beérkezett díjak után válik véglegessé. A regisztráció véglegesítéséről és a nevezés elfogadásáról MINDEN ESETBEN értesítést küldünk az általatok megadott email címre a számlával együtt. Aki nem rendelkezik a szövetség által küldött email-el, amelyben Versenyzőként regisztráltuk annak a regisztrációja még nem érvényes, hiába küldte el a jelentkezését. Aki az átutalást követően 48 órán belül nem kap értesítést, kérjük, hogy jelezze ezt az info@hbpf.hu email címen.

  4. A Versenyzőként történő regisztrálásról szóló email-t kérlek őrizzétek meg és hozzátok magatokkal, mert a versenyen ez lesz a belépőjegyetek és a bejáratnál belépéskor ezt fel kell mutatni a biztonsági őrnek. Továbbá a start csomagot is ezen email felmutatásával tudjátok átvenni.

  5. A backstage-be való belépéshez jegyet kell venni a kísérőnek, amelyet a helyszínen készpénzben 5.000Ft.- ért tudtok vásárolni.  

  6. Azok a versenyzők, akik az idei évben indultak a IV. Blade Sport Kupán (Nyíregyházán) és vagy a 10. Európa Bajnokságon (Budapesten) és már megfizették az éves szövetségi tagsági díjat, Ők a helyszínen ezt az összeget készpénzben visszakapják. Sajnos technikailag másként nem megoldható a regisztrációs folyamat.

  7. Ebben az évben kerül bevezetésre és elsőként indítjuk el a férfi Gentleman kategóriát. Ide várunk minden 40. életévét betöltött sportos fizikumú indulót. A férfi Sport Physique kategória elvárásainak megfelelően kerül megrendezésre ez a versenyszám azzal a különbséggel, hogy a versenyzőknek egyszínű sötét, Narcizo forma nadrágban kell színpadra lépniük. A nadrágok beszerezhetők és megvásárolhatók legkésőbb 2019.október 18-ig, a Narcizo versenyruházat mintatermében a 1131 Budapest, Szent László út 178. szám alatt. Telefon: +3618775962 (www.facebook.com/narcizoshorts)  

  8. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a verseny helyszínén kizárólag a Dunavölgyi Media Team készíthet fotókat a versenyről és a versenyzőkről. Amennyiben szeretnétek magatokról portfóliót vagy egyedi műtermi minőségű fotókat, abban az esetben jelöljétek be a regisztrációs felületen a jelölő négyzetben. A szövetség minden egyes indulónak ingyenesen biztosít, az eredményhirdetés után 1 db fotót.

  9.  

2019. szeptember 9. 

FONTOS!!!!!

Szeretnénk felhívni minden induló figyelmét arra, hogy az online regisztráció során valós magasság és testsúly adatokat adjon meg. A helyszínen lesz magasság és testsúly ellenőrzés egyaránt. Ahhoz, hogy a helyszíni regisztráció már gyorsan és gördülékenyen menjen, akinél olyan mértékű eltérést tapasztalunk, ami miatt át kell sorolni egy másik kategóriába, azt a versenyzőt kiállítjuk a sorból és a módosításokat csak a regisztráció befejezést követően fogjuk tudni elvégezni.

A versenyen kizárólag a PRO TAN Hungary által végzett barnítást fogadjuk el. Barnításra a www.versenybarnitas.hu/elojegyzes  oldalon tudtok jelentkezni. 

Megértésetek köszönjük.  

Köszönjük a figyelmeteket, találkozunk a versenyen. 

Mindenkinek további jó készülést és eredményes versenyzést kívánunk.