KRIKO KUPA 1.1

Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő HBPF Kriko Kupa 1.1 szervezői, Kristó Endre promóter és a HBPF Magyarország vezetősége és versenybírói idén is szeretettel várnak minden testépítő és fitnesz versenyzőt legyen az első szezonos, vagy rutinos, a junior kategóriától a lady / master kategóriákig, a már megszokott és egy vadonatúj, a női Wellness Physique versenykategóriában egyaránt. 

Ha bizonytalan vagy, hogy mely kategória lenne számodra a legmegfelelőbb, elsőként tanulmányozzátok a Versenyszabályzatok menüpontban a fényképekkel ellátott részletes kategória ismertetőt. Amennyiben ezután is kétségeitek vannak, jelezzétek azt az info@hbpf.hu címen és a HBPF vezetői, szakágvezetői és felkészítői országszerte segítenek számotokra a megfelelő kategóriák kiválasztásában. 

 linkre kattintva letölthető a HBPF-INBA Kid Fitness poszter. 

A linkre kattintva letölthető a HBPF-INBA Kid Fitness jelentkezési lap, amelyet kérünk kitöltve legkésőbb szeptember 23-ig visszaküldeni az info@hbpf.hu címre. Az e-mailben kérjük csatolni a versenyzők névvel elmentett zeneszámait is!