HBPF VERSENYZŐI TAGDÍJ

6.000,-Ft / 2020 év


A tagsági díjat a 2020-as verseny évre kedvezményes 6.000 Ft-ban maximalizálta a HBPF Magyarország vezetősége, ezzel is támogatva a versenyzőket a koronavírus járvány okozta gazdasági helyzetben. 


Ezt a tagsági díjat minden a HBPF Magyarország, illetve a WBPF világszövetség bármely nemzetközi versenyén indulni szándékozó versenyzőnek meg kell fizetnie. Kizárólag a tagsági díj megfizetése után nyílik lehetőség az adott évben versenyre nevezni. A tagsági díjat az év bármely időszakában meg lehet fizetni és a tárgy év december 31-ig érvényes.

 

A tagsági igénylésével és fizetésével egy időben a HBPF Magyarország számára el kell juttatni a HBPF Versenyengedély kérelmet az adott tárgyévre a sportoló adataival kitöltve, arcképpel együtt.

A versenyengedély kérelem letölthető a https://hbpf.hu/competition-rules linken, melyet az info@hbpf.hu email címre kérünk a kitöltés után visszajuttatni.


A versenyzői tagdíj minden tagot feljogosít, valamennyi partnerünk által kínált termék, vagy szolgáltatás kedvezményénes igénybe vételére, valamint az adott évben való versenyzői profil fenntartási díját is magában foglalja.

 

HBPF MAGYARORSZÁG 2020. ÉVI PARTNERKEDVEZMÉNYEK

 

Partner neve és az igénybe vehető kedvezmények:

 

- BODY NUTRITION: helyszínen 20%, online 20%

- CUTLER GYM & FITNESS: helyszínen 10%

- DUNAVÖLGYI MEDIA TEAM: 10%

- ELITE BODYSHOP: helyszínen 20%, online 20%

- FALUDI ÁGI : helyszínen 10% (A kedvezmény a versenysminkekre nem vonatkozik!)

- FITCANDY: helyszínen 10%

- GORILLA WEAR: helyszínen 20%, online 20%

- SCITEC GOLD: helyszínen 10%

- STEELFIT: helyszínen 20%, online 10%

- SWEDISH SUPPLEMENTS: helyszínen 15%, online 15%